Services

Online concepten

Hoe vertaal je een goed idee naar een online verhaal? Wellicht kan ik je helpen. Van een brainstormsessie tot een compleet re-design, een frisse blik en online denkwijze kunnen wonderen doen.

Visual design

Het oog wil ook wat. Visueel ontwerp is dus belangrijk. Daarbij versterkt een goed ontwerp het concept dat het uitdraagt. Van logo tot app, als het uit pixels bestaat, ontwerp ik het met liefde.

User experience (UX)

Een goede gebruikerservaring komt voort uit helder en intuitief design, dat de gebruiker zowel bedient als stuurt. Optimaal werkend op elk device, van 4K scherm tot smart watch.

Prototyping

De interactie van een design is minstens zo belangrijk als het ontwerp zelf. Om goed inzicht te krijgen in de gebruikerservaring komen mijn designs door middel van prototyping tot leven.

Website van A tot Z

Van een schets op papier naar de perfecte responsive WordPress website. Ik help je van A tot Z. Indien nodig met eventuele uitbesteding voor SEO, development en socal media.

Fotografie

Vergeet dure stockfotografie. Unieke verhalen verdienen unieke foto’s. Commercieel of persoonlijk, via mijn blik probeer ik jouw verhaal te vertellen.

Like what you see?

Zou je willen samenwerken of ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Twijfel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte, advies, een vette brainstormsessie of om gewoon hallo te zeggen.